Wczytuję dane...

FORESTIA jest hiszpańską marką z ponad 30-letnim doświadczeniem, specjalizującą się w produkcji pełnowartościowych, wysoce odżywczych i zbilansowanych energetycznie potraw. Tworzona jest ona z myślą o praktykach outdooru, chcących zjeść w terenie wysokiej jakości, hermetycznie zapakowany posiłek, wymagający jedynie podgrzania. Zrobić można to w garnku, bez konieczności zalewania wodą. W przypadku chęci spożycia posiłku w domu można użyć mikrofalówki. Potrawy Forestii tworzone są nie tylko z dbałością o aspekt zdrowotno – odżywczy, ale również smakowy. Pozbawione są one GMO, szkodliwych tłuszczy oraz sztucznych konserwantów i aromatów. Właściciel marki – firma Jompisa – przygotowuje swoje potrawy wyłącznie w oparciu o produkty od sprawdzonych, długoletnich dostawców, spełniających rygorystyczne wymogi kontrolne. Forestia wyróżnia się dużą różnorodnością – w portfolio producenta znajdują się zarówno dania mięsne, rybne, wegetariańskie, jak i wegańskie. Przygotowywane są one wg przepisów kuchni śródziemnomorskiej, indyjskiej czy dalekowschodniej. Co istotne, wszystkie opakowania, w których znajdują się posiłki, są w pełni przyjazne dla zdrowia człowieka i dla środowiska, ponadto podlegają w 100% recyklingowi. Forestia  jest również członkiem certyfikowanej organizacji Ecoembes, działającej na rzecz ochrony środowiska. Mottem producenta jest hasło: „We are not only what we eat, but where we eat. We are Forestia.”